SERVICII

SERVICII DE CALITATE


La B2Holding, am construit relații puternice cu instituțiile financiare și alte companii mari. In toate activitățile noastre, ne concentrăm asupra serviciilor de înaltă calitate pentru partenerii noștri de afaceri.

Vânzătorii noștri sunt în primul rând bănci și companii de finanțare, dar și operatori de telecomunicații, companii de retail și de utilități.

OBIECTIVELE NOASTRE: achizitionarea si cumpararea debitelor


Achiziționarea și colectarea creditelor neperformante reprezintă activitatea de bază pentru B2Holding. Datoria achiziționată va fi atât negarantată cât și securizată, datoria neperformantă a datoriilor cu amănuntul (consumator) și datoria non-retail.

Numărul tranzacțiilor finalizate ale creditelor neperformante precum și amploarea operațiunilor Grupului oferă o garanție pentru o manevrare eficientă și profesională. Experiența noastră îndelungată de stabilire a prețurilor de portofoliu oferă prețuri eficiente și fiabile pentru orice industrie, rezultând o valoare reală de piață a portofoliilor.

Preluăm creditul de la bănci și alte instituții cu contact larg cu clienții și este esențial pentru partenerii noștri de afaceri să ii tratam pe fostii clienți cu corectitudine și respect. Pentru a-și păstra propria reputație, ele depind de performanțele B2Holding, care respectă standarde etice înalte.

B2Holding are două strategii principale de colectare:

  • Colectarea amiabilă – pentru debitorii care doresc să coopereze
  • Colectarea legală – pentru debitorii cu venit fix (salariu sau pensie), care nu pot fi găsiți la noi și astfel împiedică soluții amiabile.
© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.