B2Kapital Portfolio Management SRL a adus modelul norvegian de furnizare de servicii financiare autentice in domeniul colectarii si gestionarii creditelor neperformante pe piata romaneasca. 
Asemenea fondatorului, B2Holding ASA, cu sediul la Oslo, in Norvegia, am pus un accent deosebit pe imbunatatirea lichiditatii clientilor nostri prin achizitionarea de creante restante. Datorita experientei internationale a Grupului B2Holding ASA, precum si expertizei, experientei si profesionalismului angajatilor nostri, asiguram o viteza maxima si o eficienta maxima in operatiuni, spre satisfactia tuturor celorimplicati in operatiunile financiare. B2Kapital Portfolio Management SRL este flexibil pentru conditiile pietei si cerintele clientilor.

Rezultate Trimestrul 4 2021

B2Holding a agreat o finantare fara precedent cu PIMCO

Dupa cum a fost anunțat anterior, B2Holding ASA a discutat cu renumiti parteneri de investiții pentru a stabili un parteneriat de co-investiție, în principal pentru investiții ale B2Holding în portofolii de active garantate.

Am progresat fata de trimestrul precedent si acum am incheiat prima etapa a acestui parteneriat. Sunt foarte incantat sa anunt ca finantatorul principal în acest prim pas este o companie administrata și consiliata de Pacific Investment Management Company LLC („PIMCO”), unul dintre cei mai mari administratori de active și furnizori de capital din lume.
Pe langa faptul ca sunt un furnizor de capital de incredere si cunoscut, PIMCO si afiliatii sai au o experienta solida si competenta in domeniul activelor neperformante si consideram ca acest lucru creeaza bazele unei cooperari reciproc avantajoase cu B2Holding.
Aș dori sa mulțumesc lui PIMCO pentru colaborarea eficienta dovedita pe parcursul procesului
” a declarat Erik Just Johnsen, CEO B2Holding ASA.

Investitia companiei administrata de PIMCO reprezinta o finantare fara precedent pentru tarile în care activele garantate reprezinta categoria de active predominanta. Aceasta finantare va reprezenta aproximativ 50% din valoarea contabila a activelor incluse în structura la o rata a dobanzii de 5%. Majoritatea tarilor din regiunea Europei Centrale și de Sud-Est vor face parte din aceasta structura, alaturi de Franta si Italia. <br>Activele negarantate din aceste tari vor fi, de asemenea, incluse in structura. Aceasta structura prevede o redistribuire a capitalului din colectare si recuperari intr-un cadru stabilit, complementar altor potentialele co-investiții cu PIMCO si/sau afiliatii sai pentru portofolii mai mari. B2Holding va fi conducatorul si/sau servicerul special al portofoliilor incluse în structura.

PIMCO este unul dintre cei mai mari manageri de investiții la nivel global. Odata cu lansarea  în 1971 in Newport Beach, California, PIMCO a introdus investitorilor o abordare a rentabilitatii totale a investițiilor cu venit fix. In cei 50 de ani de atunci, au continuat sa aduca inovatie si expertiza in parteneriatul cu clientii care cauta cele mai bune soluții de investiții. Astazi au prezenta la nivel global și profesionisti uniti printr-un singur scop: crearea de oportunitati pentru investitori în orice mediu. PIMCO este detinuta de Allianz S.E., un important furnizor global de servicii financiare diversificate.

Aceste informații fac obiectul cerințelor de divulgare in conformitate cu secțiunea 5-12 din Legea norvegiană privind tranzacțiile cu valori mobiliare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:
Rasmus Hansson – Șef Strategie Comercială și Relații cu Investitorii, B2Holding ASA
    Mobil: +47 952 55 842,
    E-mail: rh@b2holding.no

Despre B2Holding Group:

B2Holding ASA este un furnizor Nordic de soluții pentru creante, cu platforme în peste 20 de țări europene. B2Holding a cunoscut o creștere semnificativă încă de la înființarea sa în 2011 și s-a impus ca unul dintre cei mai importanți cumparatori de creante in Europa si un partener orientat spre soluții în industria recuperarii de creante. Grupul are aproximativ 2.200 de angajați. B2Holding ASA are sediul în Oslo, Norvegia si este listata la Bursa de Valori din Oslo sub simbolul „B2H”. Pentru mai multe informații, vizitați www.b2holding.no .

INFORMATII DESPRE COMPANIE: 

Numele companiei: 
B2Kapital Portfolio Management SRL 

Sediul: 
Strada Vasile Alecsandri Nr. 4 și 
Constantin Daniel Nr. 11, The Landmark, corp C, Etaj 2, sector 1
Bucureşti, cod postal 010639, Romania

Programul de functionare: 
Luni-Vineri: 09:00-18:00 

Contact:
Tel: +40 372 391 773
+40 372 391 790
Fax: +40 374 810 668
E-mail:b2romania@b2kapital.ro

Date companie:
Numar ordine din registru comertului: J40/2666/2016
Capital Social: 10.504.200 RON

Codul de Conduita al B2KPM

Solutionare reclamatii

Consiliul de Administratie

Administrator

Ilias Malandris

Administrator

Antonios Athanasiadis

Administrator

Ciprian Nicolae Marinescu

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.