Termeni si Conditii

Cadrul si conditiile generale privind utilizarea paginii web (site)

Aceasta pagina web a fost dezvoltata de B2Kapital Portfolio Management (“B2KPM”) pentru a reprezenta o sursa generala de informare. Prin accesarea acestei pagini, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, dvs. confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Conditiile de Responsabilitate

B2KPM intreprinde toate masurile necesare pentru ca informatia prezentata pe aceasta pagina web sa fie exacta si corecta. Cu toate acestea, B2KPM nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea pe acest site. Utilizatorii trebuie sa depuna minime diligente pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site.
B2KPM nu raspunde pentru nici o paguba (directa sau indirecta) adusa dvs. sau oricarei alte parti, ca urmare a utilizarii acestei pagini web si a informatiilor prezentate in cadrul acesteia. De asemenea, B2KPM nu poate fi raspunzatoare pentru orice alte pagube sau vatamari cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari, incluzand aici defectarea computerului dumneavoastra ca urmare a accesarii sau utilizarii serverului care gazduieste acest site.
B2KPM nu poate oferi garantii cu privire la materialele oferite pe acest site si nu poate accepta responsabilitatea si nu garanteaza ca functiunile de pe acest site nu vor fi intrerupte sau nu vor avea erori, sau ca erorile vor fi corectate.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar B2KPM nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Conditiile de utilizare a paginii web

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand fara o notificare prealabila. Sunteti de acord sa recititi aceasta sectiune a site-ului in mod regulat, iar accesul dvs. continuu sau utilizarea acestui site vor constitui dovada ca ati fost de acord cu aceste schimbari.
Eventualele plangeri sau dispute determinate sau legate de utilizarea acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate intra sub incidenta legislatiei romane aplicabile.

Conditiile de utilizare a informatiilor

Informatiile care se regasesc pe acest site sunt prezentate exclusiv in scop informativ. Acestea nu ar trebui interpretate ca o invitatie, oferta sau recomandare de a achizitiona sau de a dispune de orice produs, sau de a va angaja in orice alta tranzactie, sau consiliere. Deoarece informatiile prezentate pe acest site sunt generale, este posibil sa nu fie relevante in cazuri particulare, concrete.

Conditiile de utilizare a Link-urilor catre alte site-uri

B2KPM nu a revizuit site-urile catre care exista link-uri din acest site, si nu este responsabila pentru continutul paginilor care nu se afla pe site sau pentru alte site-uri care au legaturi catre / dinspre acest site.B2KPm nu isi asuma nici o responsabilitate privind sistemul de protectie a confidentialitatii utilizat de aceste site-uri, privind continutul sau acuratetea lor.

© Copyright 2019 B2 Kapital d.o.o. All rights reserved.